Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Πρόκριση του ΝΑΟΚ στη Β΄φάση του μίνι παίδων πόλο

Μετά τους Έφηβους και η ομάδα μίνι παίδων του ΝΑΟΚ προκρίθηκε στη Β΄φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης στην κατηγορία της. Η κερκυραϊκή ομάδα μετά από τριήμερη μάχη (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 7-8-9/2/20) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης κατέλαβε τη δεύτερη θέση του ομίλου της και πήρε άξια το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο ΝΑΟΚ έδωσε τέσσερις  αγώνες και είχε απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα από τον Άρη Θεσσαλονίκης, που κατέκτησε αήττητος την πρώτη θέση.

Η αποστολή του ΝΑΟΚ

Προπονητές:  Πέταρ Μπαΐκοβιτς- Γιώργος Χατζηγεωργίου. Αθλητές: Ελευθέριος Αυλωνίτης, Πάρης Νεράντζης, Χρήστος Λιτσαρδόπουλος, Σπύρος Κατσαρός, Νίκος Ανδρικόπουλος, Σπύρος Δραγομάνοβιτς, Σπύρος Ρέτσης, Γιώργος Μαυροειδής, Χρήστος Γεωργοτάς, Αρσένιος Περούλης, Μάριος Σοφιανός, Γιώργος Χρυσονικολάου, Χαράλαμπος Δραγομάνοβιτς Συνοδός: Αριστοτέλης Αναλυτής.

Τα αποτελέσματα του ΝΑΟΚ

ΝΑΟ Κέρκυρας– ΠΑΣ Φοίβος 9-8

ΣΑΠΚ Νεάπολης-ΝΑΟ Κέρκυρας 7-12

ΝΑΟ Κέρκυρας-Πύρρος Ιωαννίνων 25-4

Άρης-ΝΑΟ Κέρκυρας 19-1

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!