Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πρόσληψη ειδικευμένου ρευματολόγου στο Γεν. Νοσοκομείο Κέρκυρας

Ολοκληρώθηκε (12/8/2019 η πρόσληψη ειδικευμένου ρευματολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Oπως ανακοίνωσε η διοίκηση,παρά την μικρή καθυστέρηση λόγω της απαγόρευσης διοικητικών πράξεων και προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο, η διοικητική διαδικασία της τριετούς σύμβασης ολοκληρώθηκε και έτσι οι πολίτες μπορούν από την επόμενη εβδομάδα να εξυπηρετούνται και από τη συγκεκριμένη ειδικότητα στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου .

Η νεοπροσληφθείσα ρευματολόγος  κ.  Παρασκευή Κυφωνίδου, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό επί σειράς ετών, στη παροχή δημόσιας φροντίδας υγείας όσον αφορά τα ρευματολογικά νοσήματα, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται πρόσληψη ιατρού της συγκεκριμένης ειδικότητας στο ΓΝ Κέρκυρας.
Η Ιατρός θα λειτουργεί καθημερινά τακτικό ρευματολογικό ιατρείο, ενώ μία φορά την εβδομάδα θα αναλάβει το ιατρείο εγχύσεων ρευματολογικών νόσων που γίνονται στη νέα μονάδα ημερήσιας νοσηλείας στον 3ο όροφο του νοσοκομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου ή στο τηλέφωνο 2661030062

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!