Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σε νέες κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια

Εντείνεται η κόντρα των εργαζομένων στα αεροδρόμια με το υπουργείο Μεταφορών με αιχμή το σχέδιο νόμου για την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας.

Αποτέλεσμα η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τόσο των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας όσο των ηλεκτρονικών ασφαλείας και αερολιμενικών οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.
Οπως ενημέρωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων ΥΠΑ Κέρκυρας Δ. Ρούσσος με ανάρτησή του : Ουδέν νεώτερον από το μέτωπο (το Υπουργείο Μεταφορών δηλαδή). Έτσι, η επόμενη κινητοποίηση θα φέρει ακόμα μια αναστάτωση στο επιβατικό κοινό την Κυριακή και Δευτέρα με 5αωρες στάσεις εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ώρα 13.30 έως 18.30 και Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και ώρα 07.30 έως 12.30), 48ωρη απεργία των Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας, στάσεις εργασίας της ΟΣΥΠΑ ( Κυριακή 15:30- 18:30 και Δευτέρα 12:30- 15:30) , ενώ ο Σύλλογος Αερολιμενικών κάνει 3ωρες στάσεις ( Κυριακή 13:30-16:30 & Δευτέρα 07:30-10:30)

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!