Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Στους 312 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Ένας 60χρονος άνδρας που νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης είναι το τελευταίο θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας. Άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας (14.09.2020).

Ο θάνατος του 60χρονου στην Αλεξανδρούπολη ανέβασε στους 312 τους θανάτους από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Ο άτυχος άνδρας που έπασχε από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, είχε μπει στο νοσοκομείο της Καβάλας στις 28 Αυγούστου αλλά την ίδια μέρα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, είχε κριθεί αναγκαίο να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη. Από τις 10 Σεπτεμβρίου και μετά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μπήκε στην Εντατική. Ήταν τόσο ραγδαία η επιδείνωση της κατάστασής του που το βράδυ της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!