Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στρώνεται το «χαλί» στο γήπεδο του Ολύμπου

Από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες ολοκλήρωσης του έργου της τοποθέτησης νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ολύμπου. Υπενθυμίζουμε ότι από το 2017 είχε υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και διοίκησης του Ολύμπου για την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο ιδιόκτητο γήπεδο του «Ιστορικού» στην περιοχή Καναλίων.
Η σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 131.400 ευρώ είχε υπογραφεί τον περασμένο Απρίλιο. Οι εργασίες ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο, αλλά διεκόπησαν, επειδή, λόγω των αλλαγών στις Αυτοδιοικητικές Αρχές, καθυστέρησε η πληρωμή των πρώτων τιμολογίων της εργολήπτριας εταιρείας. Φαίνεται ότι το θέμα τακτοποιήθηκε κι έτσι οι εργασίες ξανάρχισαν και σύμφωνα με πληροφορίες, το γήπεδο θα είναι έτοιμο πριν από την έναρξη των αγώνων πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ, που έχει οριστεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!