Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σύλλογος Εργ. ΟΤΑ Κέρκυρας: Απαράδεκτη η καταδίκη Φ.Σκούρτη-Εκανε τη δουλειά του

Εντονη διαμαρτυρία εκφράζει ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας για το γεγονός της καταδίκης από το δικαστήριο του δημοτικού υπαλλήλου Φ. Σκούρτη τη στιγμή που εκτελούσε τα καθηκόντά του.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε την παραβίαση των υγειονομικών κανόνων εν μέσω lock down την Κυριακή των Βάί’ων το Πρωτοδικείο Κέρκυρας, αποφάσισε την καταδίκη του Δημοτικού υπαλλήλου Φώτη Σκούρτη σε τέσσερις μήνες με αναστολή για την παρουσία του σε τελετή σαν τελετάρχης του Δήμου.
Σεβόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων,θεωρούμε όμως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, Δημοτικός Υπάλληλος και μέλος του Συλλόγου μας να διώκεται και να καταδικάζεται επειδή εκτελούσε χρέη εντεταλμένης Υπηρεσίας.
Ο Συνάδελφος δεν παραβρέθηκε στην συγκεκριμένη εκδήλωση από επιλογή του αλλά στα πλαίσια των καθηκόντων του.
Είναι παράλογο να καταδικάζεται και να διασύρεται συνάδελφος απλά επειδή έκανε απλά την δουλειά του.
Ζητάμε την θέση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και της Ποε-Οτα και δηλώνουμε ότι θα παρέχουμε κάθε νομική και ηθική βοήθεια στον συνάδελφο και δεν θα επιτρέψουμε να βρεθεί σε παρόμοια θέση κανένας άλλος Συνάδελφος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!