Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τέλος στον ΧΥΤΥ Λευκίμμης! Δημιουργείται νέο στο Τεμπλόνι

Δεν πρόκειται να λειτουργήσει ο ΧΥΤΥ Λευκίμμης, όμως από το κάδρο για την λύση των απορριμμάτων δεν βγαίνει το Τεμπλόνι αφού η δημιουργία του εγκρίθηκε να γίνει στη συγκεκριμένη περιοχή και μάλιστα σε γειτονικό χώρο. Άλλωστε, η δεματοποίηση των απορριμμάτων γίνεται στο Τεμπλόνι. Τη σχετική αναφορά για τη Λευκίμμη έκανε  στο φύλλο Παρασκευής της έντυπης έκδοσης της «Καθημερινής» ο Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων Μ. Γραφάκος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: Ο ΧΥΤΥ Λευκίμμης δε θα λειτουργήσει. Ηδη η πολιτεία αναγκάστηκε να επιστρέψει  την κοινοτική χρηματοδότηση  που είχε  δοθεί –περι τα 3 εκατ ευρώ- και το θέμα έχει κλείσει. «Κατά τη γνώμη μου», αναφέρει ο κ. Γραφάκος   υπήρχε βάση  στις διαμαρτυρίες των κατοίκων καθώς η χωροθέτηση είχε γίνει κοντά στον αστικό ιστό και σταδιακά η υπόθεση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο. Ελπίζω τώρα  ότι ο δήμος Νότιας Κέρκυρας  θα υποβάλλει  κάποια νέα πρόταση  για το χώρο που θα σχετίζεται με το περιβάλλον λ.χ. για τη δημιουργία ενός χώρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για όλο το νησί».

Ολόκληρο το θέμα της «Κ» (του Γ.Λιάλιου)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!