Quantcast
dav
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Τα πρωτόκολλα φέρνουν «γκρίνια» στο Κολυμβητήριο

Ξεκίνησε από χθες, έστω και καθυστερημένα, η λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ωστόσο, η σεζόν άρχισε με «γκρίνια» των σωματείων, που κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου. Αιτία η απόφαση της διοίκησης του ΕΑΚΚ να μην επιτρέπει στους γονείς των ανήλικων αθλητών-τριών να εισέρχονται στα αποδυτήρια και να βοηθούν τα παιδιά τους. Τα σωματεία, τα περισσότερα εκ των οποίων στηρίζουν την οικονομική τους επιβίωση στους μικρούς κυρίως αθλητές, διαμαρτύρονται «ότι η ΕΔ του ΕΑΚΚ παρακάμπτει τις οδηγίες της ΓΓΑ, που αναφέρουν «ότι για ανήλικους αθλητές/αθλούμενους επιτρέπεται η παρουσία γονέα/συνοδού στον χώρο των αποδυτηρίων στην αρχή και το τέλος της προπόνησης υποχρεωτικά με τη χρήση μάσκας.
Η ανακοίνωση του ΕΑΚΚ
Σας ενημερώνουμε ότι από Τρίτη 13/10/2020 το Κολυμβητήριο ξεκινά τη λειτουργία του, σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες για την ασφαλή άθληση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Οι ώρες λειτουργίας του κολυμβητηρίου είναι από 08.00-21.55(το ΕΑΚΚ λειτουργεί από Δευτέρα- Παρασκευή έως ώρα 22.00) και Σάββατο 09.00-16.00. Η παραχώρηση της Μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής αφορά αυστηρά μόνο τους αθλητές της κολύμβησης και του πόλο και η μικρή μόνο για εκμάθηση νέων αθλητών.
Η είσοδος στην εγκατάσταση γίνεται μόνο από το κεντρικό πορτόνι του ΕΑΚΚ και για το κολυμβητήριο από την κεντρική του είσοδο. Υποχρεωτική είναι η τήρηση του καταλόγου εισερχομένων-εξερχομένων. Οι γονείς των ανήλικων αθλητών θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο φορώντας πάντα μάσκα, θα αφήνουν στην είσοδο του κολυμβητηρίου τα παιδιά και θα αποχωρούν.
Η οδηγία της ΓΓΑ
Για ανήλικους αθλητές/αθλούμενους που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνοι τους, όπως και για αθλητές/αθλούμενους ΑΜΕΑ που χρήζουν βοήθειας επιτρέπεται η παρουσία γονέα/συνοδού στο χώρο των αποδυτηρίων, κατά την αρχή και το τέλος της προπόνησης υποχρεωτικά με τη χρήση μη ιατρικής μάσκας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!