Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Κυριακή στα Περιβόλια με Πλατανιά ο ΑΟΚ Κέρκυρα

Απο σήμερα ταξίδεψε στην Κρήτη η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Η κερκυραϊκή ομάδα, που μετράει μόνο ήττες στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πάρει στο γήπεδο Περιβολίων Χανίων ένα θετικό αποτέλεσμα. Το έργο της ομάδας του Ρομπέρτο Μπολάνο, παρότι επιτακτικό θα είναι δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Μάλιστα η προϊστορία δείχνει ότι σε πέντε αγώνες, που έχει δώσει στα Χανιά (στα πρωταθλήματα Super & Football League) με τον Πλατανιά έχει αποσπάσει τρεις ισοπαλίες. Στον αυριανό αγώνα διαιτητής θα είναι ο Ευστράτιος Μαχαίρας (Αθηνών) με βοηθούς από την Ένωση Ηρακλείου: Αντώνιο Δασκαλάκη και Αντώνio Mαυραντωνάκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής, που θα γίνει σε τρεις δόσεις:

(Xθες) Λεβαδειακός – Εργοτέλης 1-0

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

17:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Δόξα Δράμας
15:00 Πλατανιάς – AOK Κέρκυρας

15:00 Απόλλων Σμύρνης – Καραϊσκάκης Άρτας

15:00 Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 17:00 Παναχαϊκή – Χανιά

Η βαθμολογία (7 αγ) Απόλλων Σμύρνης 17 ΠΑΣ Γιάννινα 15 Παναχαϊκή 12 Καραϊσκάκης 11 Απόλλων Λάρισας 11 Δόξα Δράμας 10 -Πλατανιάς 10 Εργοτέλης 10 Χανιά 8 Λεβαδειακός 8 Απόλλων Πόντου -3 Κέρκυρα -3

*Σημείωση η Κέρκυρα ξεκίνησε με -3 βαθμούς γιατί δεν πέρασε την περυσινή αξιολόγηση της ΕΠΟ, ο Απόλλων Πόντου με -6 για κατάθεση πλαστής ενημερότητας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!