Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Τετάρτη (11/9) η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος Γ Εθνικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ως γνωστό στην κληρωτίδα θα μπουν και δύο κερκυραϊκές ομάδες, Θιναλιακός και ΑΕ Λευκίμμης, που μετέχουν στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής. Αρχικά η κλήρωση είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα (9/9/19) μαζί με την κλήρωση της Γ΄φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.
Ωστόσο χθες η ΕΠΟ άλλαξε ημερομηνία, γιατί όπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση: “Κατόπιν της κατάθεσης προσφυγής του αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. κατά της απόφασης της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., (στην συνεδρίασή της Νο 24/02.09.19), για τον προβιβασμό στην Football League των Σωματείων Νίκη Βόλου Γ.Σ. και Καλαμάτα Π.Σ., η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2019 – 2020 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11.09.2019 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. (αίθουσα E.E./Ε.Π.Ο.) στην Αθήνα (Πάρκο Γουδή)».

Το πρωτάθλημα Γ Εθνικής

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής συμμετέχουν συνολικά 107 ομάδες χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε οκτώ ομίλους ( πέντε των 14 ομάδων και από έναν με 15, 13 & 9). Οι ομάδες της Κέρκυρας , Θιναλιακός & ΑΕ Λευκίμμης, έχουν καταγεί από την ΕΠΟ στον Δ΄όμιλο. Οι δύο πρώτοι των οκτώ ομίλων,μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου θα συγκροτήσουν δύο νέους ομίλους μπαράζ μετά από κλήρωση και θα αποτελούνται από τέσσερις ομάδες ο κάθε όμιλος. Οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου θα προβιβαστούν στην Football League. Συνεπώς δεν υπάρχει απευθείας άνοδος και προβιβάζονται συνολικά τέσσερις ομάδες. Από τον 4ο όμιλο θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωτάθλημα έξι ομάδες. Η σέντρα του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Δ΄όμιλος Γ Εθνικής

ΕΠΣ Κέρκυρας: Λευκίμμη, Θιναλιακός
ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Σούλι Παραμυθιάς
ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Φούφα, Α.Ε.Π. Καραγιαννίων
ΕΠΣ Αιτ/νίας: Ναυπακτιακός Αστέρας, ΑΕ Μεσολογγίου
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας: Τηλυκράτης, ΠΑΣ Πρέβεζα, Αχέρων Καναλακίου
ΕΠΣ Ηπείρου: ΑΟ Ανατολής
ΕΠΣ Άρτας: Αναγέννηση Άρτας
ΕΠΣ Φωκίδας: Αστέρας Ιτέας, Απόλλων Ευπαλίου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!