Quantcast
SLIDERΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τη Δευτέρα ΑΟΚΚ –Απόλλων Σμύρνης με ντεμπούτο Μπολάνο

Ο ΑΟΚ Κέρκυρα υποδέχεται τη Δευτέρα (2/12/19) στις 4 το απόγευμα στο ΕΑΚΚ τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Στον αγώνα θα ντεμπουτάρει στον πάγκο της κερκυραϊκής ομάδας ο νέος της προπονητής Ρομπέρτο Μπολάνο, ο οποίος αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Λεωνίδα Βόκολο.

Ωστόσο η πρεμιέρα του νέου κόουτς, που είναι πολιτογραφημένος Κερκυραίος, θα είναι δύσκολη, αφού ο αντίπαλος της ομάδας του νησιού μας όχι μόνο είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, αλλά στις έξι πρώτες αγωνιστικές έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα στη Super League 2.

Από την άλλη μεριά ο ΑΟΚΚ είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ επιθετικά έχει πετύχει μόλις δύο γκολ. Ωστόσο παρά τις δυσμενείς προϋποθέσεις η κερκυραϊκή ομάδα είναι αποφασισμένη να παλέψει για το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports έχει οριστεί ο Νικόλαος Μαρόπουλος (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο & Αλέξανδρο Κουφό της ίδιας Ένωσης.

 

Παρασκευή (29/11)

Εργοτέλης – Παναχαϊκή

Σάββατο (30/11)

Χανιά – Απόλλων Λάρισας

 

Κυριακή (1/12)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Απόλλων Πόντου

Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς

 

Δευτέρα (2/12)

Κέρκυρα – Απόλλων Σμύρνης

 

 

Η βαθμολογία (6 αγ)

Απόλλων Σμύρνης 14

ΠΑΣ Γιάννινα 12

Παναχαϊκή 12
Πλατανιάς 10
Δόξα Δράμας 9
Καραϊσκάκης 8

————————

Χανιά 8

Απόλλων Λάρισας 8

Λεβαδειακός 7

Εργοτέλης 7
Απόλλων Πόντου -3
Κέρκυρα  -3

Σημείωση η Κέρκυρα ξεκίνησε με  -3 βαθμούς γιατί δεν πέρασε την περυσινή  αξιολόγηση της ΕΠΟ, ο Απόλλων Πόντου με -6 για κατάθεση  πλαστής ενημερότητας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!