Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τιμητική εκδήλωση για τον κερκυραίο συγγραφέα Λουκιανό Ζαμίτ

ΑΘΗΝΑ. Η Κερκυραϊκή Ένωση Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» οργανώνει την προσεχή Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18.30 στο εντευκτήριο της, οδός Δερβενίων 16, στην Αθήνα, τιμητική εκδήλωση για το συγγραφικό και ιστοριοδιφικό έργο του Λουκιανού Ζαμίτ.

Ομιλητές θα είναι: ο Γεώργιος Αλαμάνος, μέλος του Δ.Σ. της Κερκυραϊκής Ενώσεως, ο Δημοσθένης Παναγιώτου, ψυχολόγος, η Σοφία Μωραΐτη, δρ. Φιλοσοφίας, και η Ερμιόνη-Δελή Αλαμάνου, Ειδικό Διδακτικό προσωπικό Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Αποσπάσματα από βιβλία του Λουκιανού Ζαμίτ θα διαβάσει η θεατρική συγγραφέας Τζωρτζίνα Τζήλιου.
Την εκδήλωση συντονίζει ο Υποστράτηγος δρ. Ιστορίας Νικόλαος Κ. Κουρκουμέλης. Επίσης, θα προβληθεί ένας βιντεοσκοπημένος χαιρετισμός του Λουκιανού Ζαμίτ, από το Μουσείο Σολωμού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!