Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τοποθετήθηκε δασκάλα στην Ερείκουσα! Άνοιξε το σχολείο για πρώτη φορά από το 2017

Μεγάλη μέρα σήμερα για την ακριτική Ερείκουσα, καθώς το κουδούνι  του δημοτικού σχολείου ήχησε για πρώτη φορά απο το 2017.

Η τοποθέτηση εκπαιδευτικού και συγκεκριμένα δασκάλας στο νησί είναι γεγονός και έτσι οι ακρίτες μας θα έχουν απο σήμερα το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα στη μόρφωση.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε  αγιασμός παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κέρκυρας , Χρήστου Άνθη. Μάλιστα ο κ.Άνθης εκ μέρους και του Περιφερειακού Διευθυντή Ιονίων Νήσων Πέτρου Αγγελόπουλου , προσέφερε στα δυο παιδιά σχολικές τσάντες καθώς και ένα συμβολικό δώρο στη δασκάλα.

φωτο απο start

Το δημοτικό σχολείο στην Ερείκουσα είχε κλείσει το 2017  και είναι πλέον  το μοναδικό σχολείο που λειτουργεί στα Διαπόντια Νησιά…

Απο τη στιγμή που εκδηλώθηκε το σχετικό ενδιαφέρον απο την εκπαιδευτικό να ζήσει στο νησί με την οικογένειά της, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια  απο τις αρμόδιες αρχές για να λειτουργήσει επιτέλους το δημοτικό σχολείο στην Ερείκουσα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!