Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Το προσωπικό του ΚΥ Κέρκυρας για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας, χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις του προσωπικού των Δημόσιων Νοσοκομείων κατά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και επισημαίνει με τη σειρά του την αναγκαιότητα λήψης σειράς μέτρων εκ μέρους της Πολιτείας για την προάσπιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας.

Οπως αναφέρει:

Η ΥΓΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Ειδικότερα, διεκδικούμε:
Σημαντική αύξηση της χρηματοδότησης του Ε.Σ.Υ. Από τον κρατικό προϋπολογισμό
Άμεσες και μόνιμες προσλήψεις υγειονομικού και λοιπού προσωπικού για την κάλυψη των παγίων αναγκών του πληθυσμού του Νομού μας
Εξοπλισμό όλων των δομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με μέσα ατομικής προστασίας όλου του προσωπικού
Παραχώρηση των μεγάλων ιδιωτικών εργαστηρίων, του εξοπλισμού και του προσωπικού τους,καθώς και των κλινών ΜΕΘ των μεγάλων ιδιωτικών κλινικών με όρους δημοσίου συμφέροντος και με ανταποδοτικά τέλη.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η Πολιτεία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για να αντέξουμε να σηκώσουμε το βάρος κατά της πανδημίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!