Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το Σάββατο το κερκυραϊκό χάντμπολ γράφει ιστορία

Μία σημαντική σελίδα στην ιστορία του Φαίακα και κατ΄ επέκταση του κερκυραϊκού χάντμπολ ανοίγει το ερχόμενο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019.

Η κερκυραϊκή ομάδα στις 4 το απόγευμα θα υποδεχτεί στο ΕΑΚΚ τον Άρη Νίκαιας στον πρώτο της αγώνα στο «μεγάλο» Εθνικό πρωτάθλημα. Με αφορμή αυτό το γεγονός η διοίκηση του Φαίακα εξέδωσε ανακοίνωση κάλεσμα προς τους φιλάθλους του νησιού μας για να δώσουν το παρόν σε αυτή την ιστορική αθλητική στιγμή.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Φαίακα έχει ως εξής:

Η ώρα της Α1 Handball Premier έφτασε!
Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας προσκαλεί όλους τους φιλάθλους του το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στην 1η αγωνιστική της A1 Handball Premier, με αντίπαλο την ομάδα του Γ.Ν.Ο. Άρη Νικαίας! Βοηθήστε με την παρουσία, τη φωνή και το χειροκρότημά σας την ομάδα μας να κατακτήσει τη νίκη στην παρθενική της εμφάνιση στην ανώτατη Εθνική Κατηγορία και να κάνει το 1ο βήμα για το στόχο της παραμονής στην A1 Handball Premier! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας για τη σημαντική στήριξή τους στην προσπάθεια μας!

Οι  ομάδες της Premier Handball

 Στην  Premier Handball (A1) συμμετέχουν 12 ομάδες: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Αερωπός Έδεσσας, ΠΑΟΚ, ΑΣΕ Δούκα, ΑΕΣΧ Πυλαίας, ΑΟ Διομήδης Άργους,ΓΣ Δράμα 86, ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ΓΝΟ Άρης Νικαίας, ΑΣ Ιωνικός ΝΦ, ΑΟ Φαίακας Κέρκυρας.

Το ρόστερ του Φαίακα

Προπονητής: Νίκος Ριγανάς. Υπεύθυνος Ακαδημιών: Κώστας Μιχαλάκης. Τεχνικός Διευθυντής: Σπύρος Κατσαρός.Έφορος: Γιάννης Τσόνας. Γιατρός: Κώστας Κοντοστάνος.

Παίκτες: Ευγένιος ΚουλούρηςΠαναγιώτης ΚατσακιώρηςΜάκης Βάγιας, Αντώνης ΚόντηςΑλέξανδρος Δούγιας, Τάσος Τσαμουρίδης, Αντώνης Χάλαρης, Σπύρος Χερουβείμ,  Γρηγόρης Καραγκιοζίδης,Τάσος Δέσπος,  Κώστας ΤζούκαςΠασχάλης Πίτος, Μπάμπης Κορακιανίτης & Δημήτρης Δελλής, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Νάστος, Σταμάτης Μαντζουρογιάννης, Μίλος Μάτοβιτς.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!