Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Τρεις  του Ηρακλή Kέρκυρας  σε σεμινάριο Ταεκβοντό

Γεμάτη εμπειρίες επέστρεψε η τετραμελής αποστολή Ταεκβοντό του Ηρακλή Κέρκυρας, που συμμετείχε σε σεμινάριο, που διοργάνωσε το τριήμερο 3 – 6 Ιανουαρίου 2020 ο Αθλητικός Σύλλογος Χαλανδρίου στις εγκαταστάσεις του.

Στο τεχνικό σεμινάριο δίδαξε ο Master Jae-Hong Kang, ο οποίος έχει διεξάγει σεμινάρια σε  Αμερική, Κίνα, Ταϊλάνδη, Ινδονησία και Ρωσία η εμπειρία του στην διδασκαλία την μεθοδολογία και την εκμάθηση του Τεχνικού Ταεκβοντο και Αγωνιστικού Poomsae είναι τεράστια. Την αποστολή του Ηρακλή Κέρκυρας αποτελούσαν οι αθλήτριες Άννα Μαρία Τσολακίδου, Βάσω Παπαδοπούλου και ο αθλητής Κωνσταντίνος Τσολακίδης.

Ο κόουτς του Ηρακλή Νίκος Δουλγέρης με τον Master Jae-Hong Kang.

Μαζί ο προπονητής Νίκος Δουλγέρης. Οι μετέχοντες στο σεμινάριο δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί προσέθεσαν γνώσεις και εμπειρίες. Ενώ, ο κερκυραϊκός σύλλογος έδωσε συγχαρητήρια τους διοργανωτές του σεμιναρίου Γιώργο Σταμέλο και Αλέκο Γκότση.

*φωτο πανω: Οι μαχητές του Ηρακλή Κων/νος Τσολακίδης-Άννα Μαρία Τσολακίδου & Βάσω Παπαδοπούλου με τον Master Jae-Hong Kang.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!