Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφια για αθλήτρια της χρονιάς η Σπυριδούλα Καρύδη

Υποψήφια για αθλήτρια του 2019 στην κατηγορία Κ20 είναι η Σπυριδούλα Καρύδη του Κερκυραϊκού Γ.Σ., με βάση ψηφοφορία που διεξάγεται από τον ΣΕΓΑΣ για τους αθλητές και τις αθλήτριες στίβου, σύμφωνα με τις διακρίσεις τους το 2019.

Όπως ενημέρωσε ο ΣΕΓΑΣ, «Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε θα βραβευθούν από τον ΣΕΓΑΣ, στην καθιερωμένη γιορτή της ομοσπονδίας, την Πέμπτη 27/2 στις 18:30 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί και το βραβείο κοινού, το οποίο θα προκύψει από την ψηφοφορία που θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 21/2. Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίσουν τον αθλητή και την αθλήτρια που θεωρούν πως ξεχώρισε τη χρονιά που πέρασε με βάση τις εμφανίσεις τους στις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών, Κ20 και Κ18».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!