Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κατασβέστηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε σε σκάφος στη μαρίνα Γουβιών (upd)

Νέα ενημέρωση

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, για εκδήλωση πυρκαγιάς στο M/V “VICTORIA H” σημαίας Ολλανδίας, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στη μαρίνα Γουβιών Κέρκυρας. 
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Επί του σκάφους επέβαιναν τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα σκάφη και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του  “VICTORIA H” μέχρι αποκατάστασης των ζημιών και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Φωτιά έχει ξεσπάσει στο μηχανοστάσιο σκάφους στη μαρίνα Γουβιών.

Επι τόπου βρίσκονται  δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!