Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρ. Κούρκουλο & Χρ. Καρύδη ανακοίνωσε ο ΑΟ Κέρκυρα 1968

Δύο νέες μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΟ Κέρκυρα 1968.

Αναλυτικά:

Ο 22χρονος δεξιός αμυντικός Χρήστος Κούρκουλος έχει περάσει από τα παιδικά Όλυμπου, Α.Ο. Κέρκυρα και Α.Ο Κοντόκαλι, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν στον ΑΟ Κοντόκαλι.


Ο 34χρονος μέσος Χρήστος Καρύδης ξεκίνησε την καριέρα του από την Θύελλα Γαρίτσας και τον Ορφέα Κανονιού στις παιδικές ηλικίες για να βρεθεί στη συνέχεια στην Κ20 του Α.Ο. Κέρκυρα. Εκεί πέτυχε να βγει δυο χρονιές πρώτος σκόρερ της ομάδας με 17 και 14 γκολ αντίστοιχα. Έχει αγωνιστεί στην Δ’ Εθνική με τον ΟΦΑΜ αλλά και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στην Κρήτη, ενώ έχει δοκιμάσει τις ικανότητες του και στην Γ΄ Εθνική με τον Π.Ο. Ατσαλένιο. Με την επιστροφή του στο νησί μας, αγωνίστηκε με την Βολίδα (Δ´Εθνική) , Α.Ο Σιναράδων και Corfu FC.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!