Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Η Ν. Αποστολίδου στους βραβευθέντες ιατρούς σε εκδήλωση του Υπ. Υγείας

Τιμητικά βραβεία σε γιατρούς του ΕΣΥ απονεμήθηκαν για πρώτη φορά από το υπουργείο Υγείας, το απόγευμα της Τετάρτης στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Υγείας, κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ παρόντες ήταν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου της  υγείας.

Ανάμεσα στους βραβευμένους ιατρούς από το Υπουργείο Υγείας για την συμβολή τους στο ΕΣΥ,  ήταν και η Νατάσα Αποστολίδου, αναισθησιολόγος και γενική γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας.

 

 

Το θέμα της συγκεκριμένης βράβευσης ήταν «αναισθησιολόγοι», όπου βραβεύτηκαν αναισθησιολόγοι απο το κρατικό σύστημα υγείας αλλά και απο τον ιδιωτικό τομέα για την προσφορά τους την δύσκολη τελευταία τριετία, όπου οι γιατροί αυτής της ειδικότητας , αν και ελάχιστοι πλέον πανελλαδικά,  στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!