Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – φωτιά: Που καίει η πυρκαγιά ακόμη (09:33)

Ελεγχόμενη είναι έως τώρα και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, η κατάσταση στα πύρινα μέτωπα στις περιοχές, που χτες υπήρξε μεγάλο πρόβλημα. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη, το μέτωπο σε Λούτσες, Αναπαυτήρια,  Σίκυ και Ημερολιά, είναι ορατά καλύτερα, με μικρές εστίες να παραμένουν αλλά είναι αντιμετωπίσιμες.

Αυξημένη είναι η προσοχή  στην περιοχή του Αγίου Μαρτίνου, αφού από χθες το βράδυ οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς. ήδη από το πρωί της Τετάρτης, για 4η μέρα, επιχειρούν τα pzl.

Κέρκυρα: Στο Νοσοκομείο οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με ιχ αυτοκίνητο

Τέλος, να σημειώσουμε ότι νωρίς το μεσημέρι τελικώς καταφθάνουν στην Κέρκυρα οι 50 Βούλγαροι πυροσβέστες προκειμένου να βοηθήσουν και να θέσουν με τους υπάρχοντες πυροσβέστες στο νησί, υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά, όσο νωρίτερα γίνεται, αφού από το μεσημέρι και μετά αναμένονται ισχυροί άνεμοι.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!