Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ακύρωση καρναβαλικών εκδηλώσεων και στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας: Η ανακοίνωση

Μετά την κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Υγείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, σχετική με ΄΄Ματαίωση όλων των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων στη Χώρα΄΄, ο Δήμος της Νότιας Κέρκυρας και ο Αντιδήμαρχος κ. Κουρτέσης προχωρούν σε ακύρωση των εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου: «βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ευθυγραμμιστούμε στην ανωτέρω απόφαση. Φέτος, για πρώτη φορά, ο νεοσύστατος δήμος Νότιας Κέρκυρας οργάνωσε αποκριάτικες εκδηλώσεις για τους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής μας. Πρωτίστως όμως ,οφείλουμε να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ως εκ τούτου, οι ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ που έχουν προγραμματιστεί εκ μέρους του ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για το διήμερο 01 και 02 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!