Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Καυγάς με ξύλο μεταξύ τουριστών και του ράπερ Russ Millions στον Κάβο – Βιντεο με την καταγγελία του κάνει το γύρο του διαδικτύου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες βίντεο με τον ράπερ Russ Millions και το λιντσάρισμα του από τουρίστες στην περιοχή του Κάβου, ύστερα από ένα καυγά που ξεκίνησε μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα , ο γνωστός ράπερ, όπως καταγγέλλει,  ήρθε αντιμέτωπος με μια ομάδα τουριστών το βράδυ της Κυριακής στον Κάβο όπου, για αγνώστους λόγους μέχρι στιγμής, οι τουρίστες επιτέθηκαν στον Millions και μάλιστα προκάλεσαν φθορές στο βαν που μετέφερε τον ράπερ .

Σε επικοινωνία του @kerkyrasimera με την αστυνομία, δηλώνουν άγνοια έως σήμερα το πρωί που είδαν κάποια βίντεο, με την επίσημη απάντηση να κάνει λόγο για έρευνα της υπόθεσης, αφού έως τώρα, δεν είχαν καμία καταγγελία. Να σημειωθεί ότι τα βίντεο κάνουν τον γύρο του κόσμου δείχνοντας αποσπάσματα από εκείνο  το βράδυ .

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που καταφθάνουν στα γραφεία του #kerkyrasimera.gr, ότι τουρίστες επισκέφθηκαν με τραύματα το ιατρείο του αεροδρομίου του νησιού μας λίγο πριν την αναχώρησή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αγγλία ήδη το θέμα «παίζει» ψηλά στα sites και υπάρχουν πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!