Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ασφυκτικός ο θάνατος της 26χρονης, δηλώνει ο ιατροδικαστής Ι. Αιβατίδης – Πότε η κηδεία

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος της 26χρονης Α.Κ. που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το μεσημέρι της Πέμπτης στο Καμπιέλο. Σε δηλώσεις του στο @kerkyrasimera ο ιατροδικαδής Ιωάννης Αιβατιδης εξήγησε ακριβώς τι συμβαίνει αλλά και ποιες εξετάσεις ακόμη θα δώσουν πλήρες φως στο αίτιο θανάτου. Να σημειωθεί πως η άτυχη γυναίκα έπασχε από επιληψία ενώ διαγνώστηκε και με covid. Ερευνάται το ενδεχόμενο ενδογενούς νόσου, δηλαδή επιληψίας, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας το οποίο ακόμα ερευνάται.

Η 26χρονη βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα μπρούμυτα με το πρόσωπο της πάνω σε μοκέτα  που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να της έφραξε την αναπνοή . Δεν βρέθηκε πνευμονία.

Αναμενονται στα μέσα της εβδομάδας τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων που θα αποσαφηνίσουν το είδος της ασφυξίας από την οποία προήλθε ο θάνατος.

 

Η κηδεία της 26χρονης  θα γίνει αύριο Κυριακή στις 16:00 στην Κρήνη

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!