Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ σε σχολεία της Κέρκυρας

Σε σχολεία της Κέρκυρας έχουν ξεκινήσει περιοδείες υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 4/5, ο Γιώργος Κουλούρης επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Λευκίμμης, ενώ η Αλεξάνδρα Μπαλού το Γυμνάσιο Σκριπερού, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Αγρού.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

Η δραστηριότητα αυτή, των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ, στα σχολεία της Κέρκυρας, δεν είναι η πρώτη, αφού τις προηγούμενες μέρες επισκέφθηκαν το 4ο Λύκειο Κέρκυρας, το 2ο ΕΠΑΛ Κέρκυρας καθώς και τη ΔΔΕ και ΔΠΕ Κέρκυρας όπου συνομίλησαν με τους διοικητικούς υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές συζήτησαν με τους εκπαιδευτικούς, άκουσαν τα προβλήματα και τις σκέψεις τους, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Δημόσιο Σχολείο. Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν πώς το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια παλεύει σταθερά για την αναβάθμιση της θέσης του εκπαιδευτικού, αλλά και για ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα εκπαίδευσης, χωρίς τράπεζα θεμάτων, ΕΒΕ, αξιολόγηση, για ένα σχολείο για όλα τα παιδιά. Τόνισαν πως η επίθεση της κυβέρνησης στην εκπαίδευση, πάτησε πάνω σε νόμους της προηγούμενης κυβέρνησης και ότι η επόμενη κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο που έχει αφήσει στη μέση η Ν.Δ. Σύνδεσαν τα προβλήματα στην εκπαίδευση με τα υπόλοιπα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί ως εργαζόμενοι (ακρίβεια, καύσιμα, εργασιακά, πόλεμοι κλπ) και κάλεσαν τους εκπαιδευτικούς να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους και να δυναμώσουν το ΚΚΕ στις εκλογές την 21η Μάη, που σταθερά παλεύει μαζί τους μέσα και έξω από τη Βουλή για τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών τους, αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα των ίδιων.

Σε όλα τα σχολεία, έγινε γόνιμη συζήτηση με βάση τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους εκπαιδευτικούς και τους άλλους εργαζόμενους των σχολείων.

Οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ, στα σχολεία του νησιού, θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

05/05/2023

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!