Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξενοδόχοι Κέρκυρας: Εξοφλήστε τα ξενοδοχεία καραντίνας

Να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα των οφειλομένων στα ξενοδοχεία καραντίνας ζητά από την ηγεσία του Υπ. Τουρισμού η Ενωση Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Σε καιρό πολέμου όπως χαρακτήρισε πριν μήνες ο Πρωθυπουργός μας την πανδημία και την κατάσταση που βιώνουμε έως σήμερα, ο ελληνικός τουρισμός κατάφερε να πάρει μια μικρή ανάσα με την βοήθεια του αναπνευστήρα που λέγεται εισερχόμενος τουρισμός, και παραμένει στη ζωή.
Η ελληνική ξενοδοχία στάθηκε στο ύψος της και ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έβαλε τις βάσεις για την επίσης δύσκολη επόμενη τουριστική σεζόν. Οι Ήρωες μας κύριε Υπουργέ είναι οι Συνάδελφοι ξενοδόχοι που παρά τον υγειονομικό κίνδυνο, τις πολλές καθημερινές δυσκολίες και την κάθε τοπική παράκρουση, αποφάσισαν και έβαλαν πλάτη στην τουριστική οικονομία και έκαναν τα ξενοδοχεία τους, ξενοδοχεία καραντίνας.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.
Σας έχουμε τονίσει την ανάγκη στήριξης τους γιατί το 2020 φεύγει και το 2021 είναι εδώ, όπως εδώ είναι και η πανδημία.
Μέχρι και σήμερα δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ και η κατάσταση πολλών συναδέλφων είναι τραγική. Ζητάμε να πράξετε τα δέοντα για να λυθεί αυτό το ζήτημα. Παλεύουμε χρόνια τώρα με την ασυνέπεια των μεγάλων τουριστικών πρακτορείων του εξωτερικού, που καθεστώς τους είναι να μας εξοφλούν μετά από ενενήντα μέρες και ενίοτε χρεοκοπούν και δεν λαμβάνουμε τίποτα.
Κύριε Υπουργέ,
Μην δημιουργείτε την εντύπωση στην ελληνική ξενοδοχία ότι και η ελληνική πολιτεία δρα με τον ίδιο τρόπο. Κινδυνεύουμε από αυτή την ασυνέπεια να μην βρούμε ξενοδοχεία καραντίνας για το 2021.
Παρακαλούμε δώστε άμεσα λύση στο ζήτημα της πληρωμής των ξενοδοχείων αυτών. Έχουμε την πεποίθηση ότι θα υπερβάλλετε εαυτόν για τη λύση αυτού του προβλήματος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!