Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το μπλακ αουτ του Φαίακα έφερε “Χ” στη Νάουσα & εξελίξεις στην ομάδα…

Ο Φαίακας με «αυτοκτονικές» τάσεις «χάρισε» την ισοπαλία 25-25 στον Ζαφειράκη στον αγώνα, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας για την 2η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Premier Handball. Συγκεκριμένα η κερκυραϊκή ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ μέχρι και με εννέα τέρματα διαφορά, ωστόσο στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο  του αγώνα, η ομάδα έπαθε «μπλακ άουτ» και επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν έναν ανέλπιστο βαθμό. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Φαίακα, αφού μέχρι στο 24΄βρέθηκε προηγούμενος με 5-14. Για τη διαφορά αυτή, τον σημαντικότερο ρόλο έπαιξε ο νεοαποκτηθείς Γάλλος τερματοφύλακας Le Peillet, που κράτησε για δέκα λεπτά απαραβίαστη την εστία της κερκυραϊκής ομάδας. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Φαίακα μπροστά 8-14. Η ομάδα του Νίκου Ριγανά μπήκε φορτσάτη και στο Β΄ημίχρονο και μέχρι το 39΄κρατούσε υπέρ της μία διαφορά επτά τερμάτων. Από εκεί και ύστερα, ο Ζαφειράκης άρχισε να την πριονίζει, ώσπου πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα (55΄) έφτασε στην ισοφάριση 24-24. Ο Φαίακας ξαναπήρε το προβάδισμα με ένα γκολ, ωστόσο αλλεπάλληλα λάθη σε επίθεση και άμυνα στέρησαν από την ομάδα μας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με τις αρρυθμίες, που παρουσιάζει η ομάδα αναμένεται να προκαλέσει εξελίξεις, οι οποίες θα δρομολογηθούν στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο εκτός απροόπτου θα συνεδριάσει εκτάκτως την ερχόμενη Δευτέρα (28/9/20). Να σημειωθεί ότι η διοίκησης της ομάδας κράτησε τον βασικό κορμό του περυσινού ρόστερ και το ενίσχυσε, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία,  με ποιοτικές μεταγραφές στοχεύοντας την τετράδα του ομίλου. Ωστόσο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, μετράει μία ήττα και μία ισοπαλία, γεγονός, που προκαλεί έντονη ανησυχία στους διοικούντες, μήπως η ομάδα συνεχίσει τον κατήφορο.

Η αποστολή του Φαίακα στη Νάουσα

Φαίακας (Νίκος Ριγανάς) : Σπύρος Χερουβείμ, Αντώνης Κόντης Toce Oncev,  Stefan TrpcevskiRonan Le Peillet,  Marko Dosen,   Γιώργος  Ελευθεριάδη.  Αντώνης Χάλαρης, Τάσος Τσαμουρίδης, Αλέξανδρος  Δούγιας  Άγγελος Γεωργαλής, Γιάννης Γιαννακόπουλος  Δημήτρης Δελλής, Μπάμπης  Κορακιανίτης Θανάσης  Νάστος & Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!