Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κέρκυρα: Nέες διακρίσεις της  “Dance Academy By Niki Aspioti”

Με διακρίσεις επέστρεψε η αποστολή της κερκυραϊκής σχολής χορού Dance Academy By Niki Aspioti, που συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό χορού με την επωνυμία “Summer Athens Dance Festival”.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12/6/22) σε αίθουσα του INTERCONTINENTAL ATHENAEUM ATHENS. Να σημειωθεί ότι  οι διαγωνισμοί του Athens Dance Festival είναι υψηλού επιπέδου με καταξιωμένους κριτές, με πολλές συμμετοχές Ελλήνων και ξένων αθλητών-τριών και με άψογη διοργάνωση. 

Η Dance Academy By Niki Aspioti συμμετείχε στον διαγωνισμό με τη Νίκη Ασπιώτη και τους μαθητές της Αναστασία Γαρνάβου, Δήμητρα Κεφαλληνού και Γιώργο Κεφαλληνό, επιτυγχάνοντας τέσσερις πρώτες, δύο δεύτερες και δύο τέταρτες θέσεις στις κατηγορίες, πού διαγωνίστηκαν.

 

Οι διακρίσεις

ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Αναστασία Γαρνάβου  και οΓιώργος Κεφαλληνός  σεκατηγορία Show ΑΜΕΑκαι Close Cha cha!

Δήμητρα Κεφαλληνού  Σόλοοριεντάλ Junior

Γιώργος Κεφαλληνός  και Νίκη  Ασπιώτη Pro-am one Dance Close Jive

 

ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Γιώργος Κεφαλληνός  και Νίκη  Ασπιώτη Pro-am one Dance close cha cha

Γιώργος Κεφαλληνός  Σόλο Hip hop Youth

 

ΤΕΤΑΡΤΕΣΘΕΣΕΙΣ

Γιώργος Κεφαλληνός και Νίκη Ασπιώτη Pro-am One Dance Rumba close και open Rumba

 

Συγχαρητήρια

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, η υπεύθυνη της σχολής ΝίκηΑσπιώτη με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε συγχαρητήρια “στα παιδιά μας!!!  και πρόσθεσε: «Πάντα μας κάνετε υπερήφανουςΚαθώς και στον έχοντα την οργανωτική ευθύνη Zhivo για την υπέροχη διοργάνωσηΠεράσαμε πολύ όμορφα και είναι πολλές οι στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστεςΑνυπομονούμε για τον επόμενο!”.Μάλιστα η Νίκη Ασπιώτη επισήμανε, ότι “Δεν τελειώσαμε από διαγωνισμούς ακόμα για την φετινή μας χρονιά …..έρχονται κι αλλοι….πολύ πολύ σύντομα.

Σήμερα η ετήσια παράσταση

Στο μεταξύ η Dance Academy By Niki Aspioti διοργανώνει σήμερα την ετήσια παράσταση, όπου όλα τα τμήματα της σχολής θα παρουσιάσουν επί σκηνής τις χορογραφίες τους. Η εκδήλωση, που έχει ώρα έναρξης τις 6.30 το απόγευμα  θα πραγματοποιηθεί στο PERROS POOL BAR ΣΤΟΣΙΔΑΡΙ (στηνπισίνα).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!