Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Τροπολογία για τα Σχολικά Κυλικεία ύστερα από την παρέμβαση Μπιάγκη

Με τροπολογία που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή το Υπουργείο Παιδείας ρυθμίζονται σημαντικά θέματα που αφορούν τα Σχολικά Κυλικεία και συγκεκριμένα το πρόβλημα με την παράταση της μίσθωσής τους για ένα (1) έτος χωρίς διαγωνιστική διαδικασία.

Το θέμα είχε αναδείξει με ερώτησή του ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μπιάγκης ερώτηση που κατέθεσε στις 13/5/2020 με άλλους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας.
«Χαιρετίζουμε την ενέργεια του Υπουργείου Παιδείας», δήλωσε ο Βουλευτής «καθώς με αυτήν την τροπολογία ρυθμίζονται σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, τους Εργαζομένους των Σχολικών Κυλικείων όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που είχαν βρεθεί σε απόγνωση».

Τροπολογια-Σχολικά-Κυλικεία

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!