Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Για να επιστρέψει η ελπίδα στα νησιά μας

Γράφει ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης*

Η ΑΝΑΣΑ και ο Θόδωρος Γαλιατσάτος διεκδικούν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, έχοντας καταθέσει στο δημόσιο διάλογο το πρόγραμμα για έργα και παρεμβάσεις  που είναι έτοιμοι να κάνουν την επόμενη ημέρα της εκλογής τους.

Έχουν στις αποσκευές τους το έργο που άφησαν πίσω τους για την Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά την περίοδο 2014-2019, σοβαρά έργα υποδομών, ευρωπαϊκά προγράμματα, δράσεις κοινωνικής μέριμνας και ενίσχυσης σωματείων στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Έχουν αποδείξει ότι είναι άνθρωποι με βαθιά γνώση των προβλημάτων της κοινωνίας στα νησιά μας, με ενσυναίσθηση για τον συνάνθρωπο και με όρεξη για σκληρή δουλειά.
Η ΑΝΑΣΑ δεν είναι ακόμη μια αυτοδιοικητική παράταξη.

 
Είναι ο Θόδωρος Γαλιατσάτος και η ομάδα του, άνθρωποι με καθαρή και διεκδικητική φωνή, μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας των Ιονίων, που δεν διστάζουν να συγκρουστούν, να παλέψουν, να νικήσουν.
 
 
Είναι η παρακαταθήκη που άφησαν εκείνοι που έφυγαν από κοντά μας, ο Σάκης Τσούκας, η Νόνη Μάστορα, ο  Λευτέρης Νιοτόπουλος. Είναι η συνέπεια και η ενέργεια όσων βρέθηκαν πλάι μας σε μάχες για τη δημοκρατία μαζί με τη δυναμική πνοή που έφεραν όσοι συμπορεύονται τώρα στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στηρίζει τον Θόδωρο Γαλιατσάτο, στηρίζει την ΑΝΑΣΑ. Και μαζί κι εγώ, ως βουλευτής της Κέρκυρας και ο μοναδικός βουλευτής του κόμματος στα Ιόνια Νησιά, σας ζητώ αυτή την Κυριακή, στις 8 Οκτωβρίου, να πάτε στις κάλπες και να δώσετε δύναμη στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά. Για να επιστρέψει η ελπίδα στα νησιά μας και να παλέψουμε όλοι μαζί για την ευημερία και την ανάπτυξη στα Ιόνια.
Καλό αγώνα σε όλες και όλους, με τη νίκη!
*Είναι βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!