Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια προγράμματος απολυμάνσεων στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος απολυμάνσεων στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, το Σαββατοκύριακο 11-12/4/2020 πραγματοποιήθηκαν από πιστοποιημένο συνεργείο απολυμάνσεις -τρίτη στη σειρά-στις παρακάτω υπηρεσίες-κτίρια.

Ειδικότερα:

Κέντρο Υγείας Αγίου Αθανασίου
Ξενώνα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΘΙΝΑΛΙ»
Ιατρείο Αυλιωτών

Στα γραφεία των δ/ντών των σχολικών μονάδων :Σχολικό κέντρο Αγρού, Δημοτικό Σχολείο Κασσιώπης, Δημοτικό Σχολείο Καρουσάδων, Νηπιαγωγείο Καρουσάδων, Γυμνάσιο Κασσιώπης,(σημειωτέων ότι πριν την έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί γενική απολύμανση σε όλες τις σχολικές -προσχολικές δομές του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας).


Χώρους -αποθήκες δήμου Βόρειας Κέρκυρας και σε οχήματα των υπηρεσιών του Δήμου .
Επίσης ο Δήμος συμβάλει εφόσον του ζητηθεί στη διαδικασία απολύμανσης σε υπηρεσίες που αδυνατούν να προβούν σε απολυμάνσεις άμεσα μόνες τους.
Σύμφωνα με το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη: «γίνεται από όλους κατανοητό, ότι μπορούμε να παρεμβαίνουμε προληπτικά, αλλά κυρίως , σε συνεργασία Πολιτείας, Περιφέρειας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμβάλλουμε , ώστε να μειώσουμε τις επιπτώσεις, στον τομέα της υγείας και της ζωής των συμπολιτών μας, αυτό κάναμε και κάνουμε ήδη».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!