Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Αλευροπάρι (upd)

Νέα ενημέρωση (16:35)

Δύσκολη χαρακτηρίζεται  απο την Πυροσβεστική η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στο Αλευροπάρι στη Νότια Κέρκυρα στη θέση “Κλεισούρες”. Προς το παρόν δεν απειλούνται κατοικίες.

 Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 8 οχήματα. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α. Ρίψεις νερού γίνονται απο Ελικόπτερο και pzl που απογειώθηκαν απο το Ακτιο.

Νέα ενημέρωση (15:45)

Ανεξέλεγκτη είναι η πυρκαγιά στο Αλευροπάρι, που ξέσπασε νωρίτερα. Συνεχίζουν να επιχειρούν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δια ξηράς και δια αέρος, σύμφωνα με την ενημέρωση από στο Πυροσβεστικό Σώμα

 

Αρχική ενημέρωση

Φωτιά στις “Κλεισούρες” στο Αλευροπάρι Νότιας Κέρκυρας εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά (15:00). Στο συμβάν σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με πέντε  οχήματα και 15 άνδρες 

 

 

φωτό αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!