Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Σινιών και βράβευσε τη «δική» μας Μαρίνα Μοσχάτ

Στα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου των Σινιών μοίρασε δώρα ο Άγιος Βασίλης το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του συλλόγου.

Η χορωδία έψαλε τα κάλαντα και τα παιδιά του χορευτικού τμήματος χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς ενώ αμέσως μετά υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη, ο όποιος προσέφερε δώρα και γλυκίσματα.
Στην εκδήλωση που ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στην Ελαιουργία, παρευρέθηκαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Αλ. Αυλωνίτης και Δ. Μπιάγκης, η περιφερειάρχης Ρ. Κράτσα και εκπρόσωποι της πλειοψηφίας αλλά και της αντιπολίτευσης στο δήμο βόρειας Κέρκυρας καθώς και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου των Σινιών Γιάννης Γαρνέλης αναφέρθηκε στις δράσεις του 2022 αλλά και στον προγραμματισμό του νέου έτους, με σημαντικότερο το διεθνές φεστιβάλ CIOFF Μεσογειακών Πολιτισμών που θα πραγματοποιηθεί 6-10 Σεπτεμβρίου 2023 στην Κέρκυρα, σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Επίσης ο σύλλογος βράβευσε τα παιδιά που εισήχθησαν στα ΑΕΙ, μεταξύ των οποίων και το μέλος του συλλόγου και δημοσιογράφο της ΕΡΤ και της εφημερίδας «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ» Μαρίνα Μοσχάτ για την εισαγωγή της στο τμήμα ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστήμιου. Τη Μ. Μοσχάτ βράβευσε η περιφερειάρχης Ρ. Κράτσα.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!