Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Το μήνυμα της αντιπεριφερειάρχη Μ. Ανδριώτη για τη νέα σχολική χρονιά

Το μήνυμα της αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Μελίτας Ανδριώτη για τη νέα σχολική χρονιά:

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και φέτος με ελπίδα και όνειρα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να γυρίσουμε στην κανονικότητα που τόσο μας έλειψε.
Μαθητές, εκπαιδευτικοι και γονείς, όλοι μαζί οφείλουμε να διαφυλάξουμε την υγεία των παιδιών μας για να μπορέσουν αναπόσπαστα να αφιερωθούν στο έργο της παιδείας.
Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να ανταποκριθούμε στο όραμα της εκπαίδευσης, ώστε να αναβαθμιστεί και να προάγει τον ανθρωπισμό που είναι το σημαντικότερο αγαθό για τον άνθρωπο.

Εύχομαι από καρδιάς στους μαθητές μας Καλή Σχολική Χρονιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς μας Καλή Δύναμη και Υγεία πάνω από όλα.

Μελίτα Ανδριώτη
Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!