Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Άγνωστα τα Ιόνια νησιά στα Αραβικά Εμιράτα, γνώριζαν μόνο το… Corfu (pics-video)

 

Την απογοητευτική διαπίστωση ότι εκτός από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη στην Ελλάδα, είναι άγνωστα τα Ιόνια νησιά, έκανε η αποστολή από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ExpoDubai 2020, όπως ανέφερε μεταξύ των άλλων, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, (και) η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα.

“Γνώριζαν σαν όνομα το Corfu μα δεν ήξεραν καν που βρίσκεται, ρωτώντας μάλιστα, αν είναι κοντά στη Μύκονο” σημείωσε. Ωστόσο, η κα. Κράτσα μίλησε για τα οφέλη από τη συμμετοχή των Ιονίων Νήσων για πρώτη φορά σε μια τέτοιου μεγέθους, παγκόσμια τουριστική έκθεση και μάλιστα με δικές της εκδηλώσεις. (Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ)

 

Ακόμη και φέτος η ενδεχόμενη σύνδεση Κέρκυρας – Dubai

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο της συνέντευξης, σημαντικές ήταν οι τοποθετήσεις, εκτός της κας. Κράτσα και του προέδρου των ξενοδόχων Κέρκυρας Μπ. Βούλγαρη και του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αλ. Αλεξάκη, αφού αναμένεται να συνεχιστεί η επικοινωνία (αυτή και την επόμενη εβδομάδα). σε σχέση με την απευθείας σύνδεση του Dubai με την Κέρκυρα, ειδικά σε μια τέτοια περίοδο, όπου οι “καλές” αγορές όπως Ρωσία και Ουκρανία. δεν προσμετρώνται , λόγω πολέμου, στον θερινό τουρισμό. Όπως είπε ο κ. Βούλγαρης, οι αεροπορικές εταιρείες μελετούν την βιωσιμότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος αλλά και το κόστος του ενώ οι απαντήσεις θα είναι άμεσες, για πιθανή σύνδεση με την Κέρκυρα, ακόμα και για το φετινό καλοκαίρι.

 

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!