Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Άλσος, Φοινικας και παραλιακή τα θέματα συζήτησης του Συλλόγου Ανεμόμυλου με τη Δήμαρχο

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 2.30 το μεσημέρι, έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση του Συλλόγου μας με τη Δήμαρχο κ. Υδραίου. Παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου, παρουσία του κ. Παντελιού Γιώργου Αντιδήμαρχο Οικονομικών και του κ. Καλόγερου Νίκου Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κοντός Παντελής αναφέρθηκε στην ανάπλαση του άλσους της Γαρίτσας-Ανεμόμυλου, καθώς οι χώροι αυτοί αποτελούν μοναδικό πνεύμονα πρασίνου για τον οικιστικό ιστό της πόλης και όχι μόνο, επίσης στην αποκατάσταση του ιστορικού δημοτικού θεάτρου «Φοίνικας», με τεράστια διαχρονική συμβολή στην πολιτιστική ζωή του νησιού μας, καθώς και στη συνέχιση του έργου στην παραλιακή Γαρίτσας.
Συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, όπως κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αποχετευτικό σύστημα, ηλεκτροφωτισμό και συντήρηση οδικού δικτύου, τα οποία η κ. Δήμαρχος άκουσε με προσοχή και τα κατέγραψε δείχνοντας ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό και την επίλυσή τους.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου επιζητεί συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή ώστε να δρομολογηθούν λύσεις το συντομότερο δυνατό σε κάποια χρονίζοντα ζητήματα, και φυσικά θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!