Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

“Άνθησαν” και πάλι οι κομμένοι ευκάλυπτοι στο “Χουχουλιό” Κουλούρας

Κι όμως! Όταν υπάρχει φροντίδα, τότε αυτό που φροντίζεις ανθεί. Κυριολεκτικά. Με μεγάλη ικανοποίηση είδαμε κάνοντας μια βόλτα στην παραλία Χουχουλιό δίπλα στο γραφικό λιμανάκι της Κουλούρας, τα νέα δεντράκια (ευκάλυπτοι που είχαν κοπεί) , να έχουν μεγαλώσει αρκετά, μετά από φροντίδα κατοίκων της περιοχής.

Υπενθυμίζουμε ότι τα κομμένα αυτά δέντρα είχαν φυτευτεί από κατοίκους της περιοχής αλλά κόπηκαν σύριζα από αγνώστους, όταν αναπτύχθηκαν περίπου στα δύο μέτρα.

Με το θέμα αυτό είχε ασχοληθεί  η εφημερίδα  μας όταν είχε γίνει η κοπή καθώς και ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ο οποίος, όταν έγινε το περιστατικό, κινήθηκε Νομικά καταθέτοντας μήνυση κατ’ αγνώστων. Οι κάτοικοι φύτεψαν καινούργια δέντρα στο ίδιο σημείο με την συμμετοχή και την παρουσία του Αντιδημάρχου Χάρη Κουτσούρη. 

Οι κάτοικοι δίνοντας το παρόν σ αυτή την ενέργεια, έστειλαν το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι μαζί με το Δήμο μας «Είμαστε εδώ να προστατέψουμε τον τόπο μας».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!