Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Άνοιξε στα Γουβιά η αυλαία της Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή , δεδομένης της εποχής και του ανοίγματος των σχολείων άνοιξε σήμερα το πρωί  στον όρμο των Γουβιών, η αυλαία της Β΄φάσης της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας  που παραδοσιακά αναδεικνύει τους πρωταθλητές του μέλλοντος. Περίπου 200 παιδιά, αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από 2008 έως 2010, από 20 σωματεία που συνθέτουν 114 πληρώματα παίρνουν  μέρος στους αγώνες. Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο ΝΑΟ Κέρκυρας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας  τον Δήμο της Κεντρικής Κέρκυρας και  υπο την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ. Υονθυμίζουμε ότι οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στον αδικοχαμένο πρωταθλητή κωπηλασίας του ΝΑΟΚ Διονύση Νικολούζο, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή το 2010 κατά την διάρκεια της προπόνησής του στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.Σήμερα διεξήχθησαν οι προκριματικοί και οι επαναληπτικά και αύριο θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση με την διεξαγωγή των μικρών και μεγάλων  τελικών. Ο ΝΑΟΚ συμμετέχει με οκτώ κωπηλάτες, που συνθέτουν επτά πληρώματα και από αυτά ήδη τρία πληρώματα προκρίθηκαν για τους τελικούς των αγωνισμάτων και άλλα δύο για τους ημιτελικούς.

 

Απολογισμός πρώτης ημέρας αγώνων για τον ΝΑΟΚ

Διπλό σκιφ κορασίδων με Ελπίδα Μπούζη και Τζούλια Τρύφωνα 1η θέση και πρόκριση στον μεγάλο τελικό

Σκιφ παίδων με τον Μάριο Νοταρόπουλο1η θέση και πρόκριση στον ημιτελικό

Σκιφ παίδων με τον Στράτο Γκερέκο 5η θέση στους επαναληπτικούς χωρίς πρόκριση στους ημιτελικούς

Σκιφ παίδων 12 με τον Νότη Γκούντα 3η θέση στον επαναληπτικό με πρόκριση στον τελικό

Β Σκιφ παίδων με τον Άγγελο Γκιόκα 5η θέση στον επαναληπτικό με πρόκριση στον τελικό

Β Σκιφ κορασίδων με την Λυδία Δροσοπούλου στην κούρσα του επαναληπτικού το σκάφος ανατράπηκε και βάση κανονισμών από την στιγμή που δεν τερμάτισε, ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της

Σκιφ κορασίδων με την Άρτεμις Ζερβού 1η θέση και πρόκριση στον ημιτελικό.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!