Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Έκτακτη σύσκεψη για τα απορρίμματα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Σε σύσκεψη καλεί η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα τους τρεις δημάρχους της Κέρκυρας το Σάββατο στις 12.30 στο γραφείο της,  με αντικείμενο το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχει και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας και πιθανόν και οι άλλοι δύο βουλευτές. Η σύσκεψη αυτή φαίνεται να έρχεται μετά την καταιγίδα των ανακοινώσεων αμφισβήτησης της ύπαρξης ενός σχεδίου διαχείρισης, από τις παρατάξεις όλων των πολιτικών αποχρώσεων και του αρνητικού κλίματος που αντικατέστησε την αρχική ικανοποίηση που βασιζόταν στην πολιτική απόφαση μεταφοράς των απορριμμάτων στην Κοζάνη.
Παράλληλα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί και νέα σύσκεψη στην Αθήνα υπό τον κο Γραφάκο προκειμένου να ανατραπεί το κλίμα αμφιβολιών και να επιτευχθεί το μίνιμουμ της συνεννόησης μεταξύ των τριών δημάρχων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!