Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ένας πρωταθλητής με τη Μ. Υδραίου – Ο Κώστας Τσιλιμπάρης υποψήφιος με την παράταξη ‘’Κερκυραίων Δήμος’’

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης, ο θρύλος του χάντμπολ  με τους περισσότερους τίτλους διαχρονικά, έχοντας 26 τρόπαια με 9 διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώνει τις δυνάμεις του με την παράταξη Κερκυραίων Δήμος και τη Μερόπη Υδραίου.

Γέννημα-θρέμμα της Κέρκυρας, ο Κώστας Τσιλιμπάρης ξεκίνησε από τον Φαίακα, τον οποίο υπηρετεί και σήμερα από τη θέση του προπονητή.

‘’ Έχω μεγάλη διάθεση να προσφέρω στον τόπο μου, να συμβάλω να αναδειχθεί η Κέρκυρα του αθλητισμού, μέσα από προγράμματα μαζικού αθλητισμού στο Δήμο μας.

Η Μερόπη Υδραίου είναι μια Δήμαρχος με όραμα, αγαπά τον τόπο της, έχει έργο αλλά έχει πρόγραμμα και ιδέες και για την επόμενη μέρα. Δεν διχάζει τους πολίτες, απευθύνεται σε όλους.

Συμμετέχω με την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτή την προσπάθεια.’’ αναφέρει ο Κώστας Τσιλιμπάρης που θα είναι υποψήφιος με την παράταξη της Δημάρχου.

Από την πλευρά της, η Μερόπη Υδραίου αναφέρει:

‘’ Η Κέρκυρα κάνει πρωταθλητισμό, πρέπει να είναι παντού και πάντα πρώτη. Για αυτό και υποδεχόμαστε σήμερα στο συνδυασμό μας ένα γεννημένο Πρωταθλητή, ένα παιδί της Κέρκυρας.

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης κάνει ακόμα πιο δυνατή την ομάδα μας.’’

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!