Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Ένοχος ο σύζυγος της Κάρολαϊν για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, τι λέει η ψυχολόγος του ζευγαριού

Ομολόγησε ο σύζυγος της Κάρολαϊν μετά τα την αποκάλυψη των νέων στοιχείων της αστυνομίας πως είναι ο υπεύθυνος για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε της δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Κάρολαϊν δηλώνοντας πως δεν υπήρξε συνεργός και πως έδρασε μόνος του. Παραδέχθηκε ότι όσες δηλώσεις είχε κάνει ήταν ψευδείς έπειτα από ενδελεχή ανάκριση από την αστυνομία κατά την διάρκεια της οποίας κατέρρευσε η προηγούμενη κατάθεση του.

Ο ίδιος είπε:

«Εκείνο το βράδυ της 11ης Μαΐου, τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει και το μωρό στην κούνια. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Ο καθ’ ομολογία δράστης υποστηρίζει πως δεν το είχε προσχεδιάσει και η όποια προσπάθεια να «στήσει» την σκηνή του εγκλήματος ήταν απλώς κινήσεις πανικού για να καλύψει την πράξη του.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, αρχικά σιώπησε και αργότερα δήλωσε πως δεν είχε αντιληφθεί την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το ζευγάρι καθώς έδιναν την εντύπωση ενός ευτυχισμένου ζευγαριού αν και είχε παρατηρήσει πως το 11 μηνών βρέφος ήταν πάντοτε θλιμμένο. Τέλος, αποκάλυψε πως ο πιλότος της είχε ζητήσει να βγει και να πει γι’ αυτόν δημόσια δυο καλά λόγια προφανώς σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του.

 

Πηγές: https://www.cnn.gr/, https://www.enikos.gr/

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!