Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Έτος Ντίνου Θεοτόκη το 2023 για την εργατική τάξη της Κέρκυρας

Το διοικητικό  συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας αποφάσισε για την Εργατική Τάξη το 2023 να είναι έτος Ντίνου Θεοτόκη, για να αναδειχθεί πραγματικά η συμβολή του στην πρώτη οργάνωση της εργατικής τάξης στην Κέρκυρα, η συμβολή του στην στήριξη της εργατικής τάξης, στη μεταφορά της ιδεολογικής κατεύθυνσης για τη χειραφέτηση της εργατικής τάξης και γενικά όλο το έργο του που ήταν αφιερωμένο στο δίκαιο των εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου.

Παρά τα πλούτη που είχε και τη δυνατότητα να έχει μια άνετη και πλούσια ζωή, επέλεξε διαφορετική ζωή, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους ανθρώπους του μόχθου. Σύμφωνα με τον Στ. Πελάη, η εργατική τάξη αυτό ούτε μπορεί να το παραβλέψει ούτε να το ξεχάσει, καθώς αποτελεί διδαχή για τη νέα γενιά, αποτελεί παράδειγμα το οποίο πρέπει να αναδεικνύεται. Έτσι, το επόμενο διάστημα και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα ανακοινώνονται κάθε φορά οι εκδηλώσεις που θα διοργανώσει το ΕΚΚ για το έργο και τη δράση του Ντίνου Θεοτόκη.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!