Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος του ΑΟ Κέρκυρα Μιχάλης Ψάϊλας

Έφυγε  από τη ζωή ο Μιχάλης Ψάϊλας, ο οποίος είχε συνδέσει τη ζωή του είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως διοικητικός παράγοντας με τον ιστορικό ΑΟ Κέρκυρα και στη συνέχεια με τον ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρα. Ο παλαίμαχος αμυντικός, ο οποίος εδώ και περίπου ένα χρόνο έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το απόγευμα σπίτι του. Γεννημένος το 1947 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ολυμπιακό Μαντουκιού και το 1967 πήρε μεταγραφεί για τον Κερκυραϊκό, που μετά μετονομάστηκε σε ΑΟ Κέρκυρα. Ο Μιχάλης φορούσε ανελλιπώς τη φανέλα με το Νο 2, αγωνιζόμενος στη θέση του δεξιού μπακ. Την περίοδο 1972-73 ένας σοβαρός τραυματισμός τον υποχρέωσε να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Το 2001 ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σπ. Καλογιάννη και πρόθυμα ανέλαβε να βοηθήσει αφιλοκερδώς την ομάδα με διάφορες ιδιότητες είτε ως έφορος υλικού, είτε ως φροντιστής, είτε ως υπεύθυνος βοηθητικών γηπέδων, υπεύθυνος ασφαλείας κ.α. Μετά την αδρανοποίηση της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα χάριν της ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρα, ο Μιχάλης Ψάϊλας ανέλαβε πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα προκειμένου να κρατηθεί ζωντανό το σωματείο. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου στους Καλαφατιώνες, όπου ήταν η μόνιμη κατοικία του τα τελευταία χρόνια. Για τον θάνατό του εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση η ΕΠΣ Κέρκυρας. Η διεύθυνση, το προσωπικό και οι συνεργάτες της “ΚΣ” εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ για το χαμό του Μιχάλη ΨάιλαΜιχάλη  υπήρξες ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και ένας σπουδαίος παράγοντας. Καλό ταξίδι .

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!