Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ήττα του Φαίακα 27-22 απο την Πυλαία στο χάντμπολ

Ο Φαίακας έχασε 27-22 στη Θεσσαλονίκη από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας για την 20η αγωνιστική της Premier Handabll.

Η κερκυραϊκή ομάδα, που ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα με πολλές απουσίες, αφού ο Νίκος Ριγανάς δεν είχε στη διάθεση του τους τραυματίες Όντσεφ, Κόντη και Χάλαρη, ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε 13-11 υπέρ των γηπεδούχων. Στο Β΄μέρος, η έλλειψη βάθους στον πάγκο του Φαίακα έφερε φυσιολογικά την ήττα από μία ομάδα, που μάχεται να αποφύγει έβδομη και όγδοη θέσεις της κανονικής περιόδου, που θα την φέρουν αντιμέτωπη με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην πρώτη φάση των play off.

Από την πλευρά του ο Φαίακας παραμένει στη δέκατη θέση της βαθμολογίας και έχει δύο ακόμα αγωνιστικές, προκειμένου να πάρει βαθμό ή βαθμούς, που θα του δώσουν το δικαίωμα αποφυγής των play out υποβιβασμού.

Στην αποστολή του  ΦΑΙΑΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Νίκος Ριγανάς) ήταν : Κοτσέσκοφ, Δούγιας, Δέσπος, Κουλούρης, Γιαβασίδης, Γεωργαλής, Σκουρτάι, Χερουβείμ, Δελλής, Βλαχόπουλος,  Γιαννακόπουλος, Καραγκιοζίδης, Νάστος.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!