Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Αίτημα στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας: Ελέγξετε τη παραλία της Δασιάς και την ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων

Επιστολή στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας και την Κτηματική Υπηρεσία με κοινοποίηση στον Κεντρικό Δήμο της Κέρκυρας, απέστειλε η πρόεδρος της Κοινότητας Κάτω Κορακιάνας Ελένη- Αναστασία Φαϊτά, με την οποία ζητά έλεγχο της παραλίας της Δασιάς από τη Λιμενική Αρχή, καθώς μετά από αυτοψία που πραγματοποίησαν από την Κοινότητα, διαπίστωσαν ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων κατά μήκος της ακτής που έφταναν έως και τη θάλασσα.

 

Η επιστολή

Μετά από σχετική αυτοψία που πραγματοποιήσαμε στην παραλία της Δασιάς της κοινότητας μας, διαπιστώσαμε την ύπαρξη ομπρελών καθισμάτων κατά το μήκος της ακτής τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις έφταναν έως και μέχρι τη θάλασσα. Τα εν λόγω ομπρελοκαθίσματα (ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζάκια) ανήκουν σε τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής μας (ξενοδοχεία και καφετέριες – μπαρ).

Επειδή θεωρώ ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση των ομπρελοκαθισμάτων στην παραλία της Δασιάς, με τον τρόπο που γίνεται (πλήθος αυτών και εγγύτητα στη θάλασσα), παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία, ζητάμε την άμεση παρέμβαση σας ώστε να πραγματοποιήσετε αυτοψία και να αποκαταστήσετε την τάξη εάν και όπου απαιτείται.

 

 

φωτό αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!