Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγιάστηκε η “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ” (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε (01/10/2019) ο καθιερωμένος αγιασμός της Φιλαρμονικής Εταιριας «Μάντζαρος» για την νέα μουσική χρόνια 2019 – 2020.

Στην εκδήλωση παρευρέθη πλήθος παιδιών – μαθητών με τους γονείς τους, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Τριβιζάς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής, ο Αρχιμουσικός κ. Σωκ. Άνθης, ο αν. Αρχιμουσικός κ. Σπ. Ρουβας, ενώ την Φιλαρμονική τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα, ενώ από τη μεριά του Δήμου κεντρικής Κέρκυρας η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Χρυσούλα Τόμπρου, οι οποίες και τοποθετήθηκαν τονίζοντας την σημασία της Φιλαρμονικής στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών, όπως και την σημασία της μουσικής.

Ο Αρχιμουσικός κ. Άνθης απηύθυνε χαιρετισμό στους μαθητές και στους γονείς και έδωσε οδηγίες για τη νέα μαθητική χρόνια, ενώ ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Τριβιζάς καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και μίλησε για τα επιτεύγματα της Φιλαρμονικής, καθώς και για τους στόχους της χρονιάς που έρχεται, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τους μαθητές, τον Αρχιμουσικό, τον αν. Αρχιμουσικό, τους Υπαρχιμουσικούς, το διδακτικό προσωπικό και τονίζοντας το έργο και την προσπάθεια όλων, ευχόμενος καλή και παραγωγική μουσική χρονιά.

Σύντομος χαιρετισμός από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!