Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ακόμα ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα- 59 ετών η ασθενής

Ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα έρχεται να προστεθεί στην λίστα.

Η 59χρονη γυναίκα βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα τις τελευταίες ημέρες, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα συμπτώματα της είναι ήπια και μέχρι στιγμής έχεις αποφασιστεί να παραμείνει σπίτι της σε καραντίνα, ενώ οι εμπλεκόμενοι φορείς αλλά και στελέχη του ΕΟΔΥ βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί της όπου παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας της!

Η 59χρονη, καθαρίστρια σε υποκατάστημα Τράπεζας στο επάγγελμα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν συντρέχει λόγος για νοσηλεία στο Νοσοκομείο ή να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο αναφοράς !

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η γυναίκα είναι κάτοικος Καστελλάνων, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα γίνει απολύμανση στην περιοχή από συνεργεία του Δήμου, όπως άλλωστε έγινε και στην περιοχή των Ευρωπούλων, όπου είχε εμφανιστεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!