Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ακόμη ένας φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική στο Νοσοκομείο Κέρκυρας από την Κ. Τράνακα

Ευτυχώς υπάρχουν και αισιόδοξες ειδήσεις που αφορούν, μεταξύ των άλλων, στην ικανότητα και τη σπουδαιότητα του έργου των γιατρών μας, που δίνουν το “είναι” τους στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, παρά τις αντίξοες συνθήκες που πολλές φορές συναντούν. Μια αισιόδοξη είδηση, είναι και η παρούσα.

Αφορά ξανά στην Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου μας. Πριν λίγες μέρες, η γυναικολόγος – μαιευτήρας Κατερίνα Τράνακα βοήθησε μια μανούλα να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί (!) με Φυσιολογικό Τοκετό  μετά από Καισαρική Τομή (Vbac). Η μανούλα, που χαίρει άκρας υγείας όπως και το νεογνό της, το πρώτο της παιδί το γέννησε με φυσιολογικό τρόπο, το δεύτερο με καισαρική τομή και το τρίτο, με τις οδηγίες της γυναικολόγου της και την βοήθεια όλης της ομάδας, κατάφερε και γέννησε ξανά φυσιολογικά. 

Η κα. Τράνακα, μιλώντας στο @kerkyrasimera σημείωσε πως είναι μια δύσκολη κατάσταση αλλά όχι ανέφικτη. Εάν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και η συνεργασία της μητέρας με τον/την  γιατρό και την ομάδα του/της επιτρέπει την επιλογή του φυσιολογικού τοκετού μετά από Καισαρική Τομή, τότε γίνεται. Πάντα με έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας βέβαια. Η Κατερίνα Τράνακα, ευχαρίστησε πολύ τις συναδέλφους της αλλά και το προσωπικό του χειρουργείου για την άψογη συνεργασία που είχαν.

Να θυμίσουμε άλλωστε, πως η συγκεκριμένη  μαιευτήρας – γυναικολόγος  δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει vbac στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας και μάλιστα με απόλυτη ευτυχώς επιτυχία, που σημαίνει πως όλο και περισσότερες εγκυμονούσες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική, επιλέγουν και το Νοσοκομείο της Κέρκυρας και τη συγκεκριμένη γυναικολόγο σε αυτήν την περίπτωση.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!