Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Αλληλεγγύη EΛΜΕ Κέρκυρας στους εργαζομένους ΟΤΕ

Αλληλεγγύη στον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων ΟΤΕ Κέρκυρας εκφράζει η τοπική ΕΛΜΕ.

Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής:

«Αξιοποιώντας το τεράστιο αντεργατικό οπλοστάσιο που έχουν διασφαλίσει στο κεφάλαιο όλες οι κυβερνήσεις του, η εργοδοσία κατέθεσε (στις 7/1/2020) μηνύσεις σε βάρος απεργών συνδικαλιστών και εργαζομένων, με βάση τις οποίες η αστυνομία συνέλαβε πέντε συνδικαλιστές των σωματείων ΠΕΤ ΟΤΕ και ΠΑΣΕ ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη.
Οι 5 συλλήψεις συνδικαλιστών των σωματείων ΠΕΤ ΟΤΕ και ΠΑΣΕ ΟΤΕ δείχνουν με ποιο τρόπο έχει αποφασίσει η εργοδοσία να περάσει όλα τα αντεργατικά της σχέδια, έχοντας κυριολεκτικά ξεσαλώσει από την πολιτική της κυβέρνησης που χτυπά την απεργία, την οργάνωση των εργαζομένων, τις διαδηλώσεις.
Η αλληλεγγύη στην απεργία και τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ, για αξιοπρεπή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε κάθε προσπάθεια να περάσει η καταστολή, η εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία.
Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους του ΟΤΕ!
Να ανακληθούν τώρα οι απολύσεις!
Υπογραφή τώρα Συλλογικής Σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους του ομίλου!»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!