Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αλ. Αυλωνίτης : “Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει με κάθε τρόπο τον κόσμο της εστίασης”

“Οι επιχειρήσεις εστίασης βρίσκονται αποδεδειγμένα με μειωμένο κατά 50% του τζίρου τους. Η επιδημιολογική κατάσταση και τα μέτρα της κυβέρνησης για τη ρύθμιση της λειτουργίας τους έχουν επιφέρει τη συνολική καθίζηση της κίνησης”, δηλώνει ο βουλευτής Κέρκυρας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.
 
Και συνεχίζει: “Η πραγματικότητα αυτή που εκφράζεται με κάθε τρόπο από επιχειρηματίες και εργαζόμενους απαιτεί από τον κρατικό σχεδιασμό μέσα στις δύσκολες συνθήκες διασποράς του κορονοϊού να μην επιτρέψει να καταποντιστεί ένας ολόκληρος κλάδος που έχει άμεση σχέση και συνάφεια με τον τουρισμό.

Είναι υποχρέωση των αρμόδιων Υπουργών να σταθούν στον κόσμο της εστίασης, να ακούσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και υπολογίζοντας τις σημαντικές απώλειές τους να αναπροσαρμόσουν μέτρα ενίσχυσής τους με μεγαλύτερη κατανόηση και συμπαράσταση.

Δεν υπάρχει τουρισμός χωρίς εστίαση και εστίαση χωρίς τουρισμό. Στην έκκληση στήριξης των επιχειρήσεων των δύο κλάδων, η κυβέρνηση οφείλει να κάνει τα αδύνατα, δυνατά”.

 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!